CD-ji in DVD-ji za glasbenike

Glasbeniki, DJ-ji, mladi bandi, glasbene šole, pevski zbori, vsi ki se ukvarjate z glasbo in jo želite predstaviti širšemu krogu ljudi.

Glede na majhnost Slovenskega prostora je razumljivo, da so le redki izbranci, ki si lahko privoščijo izdajo velikih naklad glasbenih izdelkov. Zato vam lahko ponudimo izdelavo CD-jev v količinah od 100 pa do nekaj 100 kosov. Tako lahko mladi “bandi” pridete do svojih prvih CD-jev, po ceni ki je sprejemljiva slehernemu glasbeniku.

CD-je vam izdelamo v kompletu, potisk in snemanje vsebine, ali pa izvedemo samo potisk določene količine kosov, potem pa si sami individualno snemate svoje ustvarjalne izdelke.

Primer: v glasbeni šoli je nastop učence, ki ga posnamete s kamero in ob koncu leta izročite nastopajočim ali njihovim staršem. S profesionalnim izdelkom boste zadovoljili svoje potrebe po uveljavljanju na trgu, hkrati pa boste razveselili svoje gojence z izdelkom, ki ga bodo z veseljem pokazali še komu. Pri tem vam lahko ponudimo tudi snemanje z digitalno kamero in montažo zajetih posnetkov.

Cene so odvisne od naročene količine. Pri nakladi 100 kosov vam izdelamo kompleten CD že za 0,60 EUR + DDV. Za konkretno ponudbo nam izpolnite povpraševanje in pripravili vam bomo ugodno ponudbo.