cdtisk1

CD-ji in DVD-ji za programerje

Programerji, programske hiše, računalnikarji, pisci programov ali predstavitvenih projektov, ustvarjalci gradiv v elektronski obliki, razvijalci različnih programov, ki jih je poterbno v demo obliki distribuirati do naročnikov….

Večkrat se zgodi, da potrebujete manjšo količino CD-jev ali DVD-jev za različne potrebe. Naredili ste novo verzijo programa ali nov program. Seveda je tisk velikih količin CD-jev zaradi nenehnih popravkov nesmiseln, zato imamo rešitev pripravljeno tudi za vas.

Izdelamo vam potiskane CD-je (lahko tudi manjšo količino npr. 100 kosov), potem pa sami posnamete aktualno vsebino in jo pošljete svojim strankam. Vaš pristop bo bolj profesionalen, tudi vaš izdelek bo celovit.

Tako boste DEMO PROGRAME, ORIGINALNE PROGRAME, NADGRADNJE, VARNOSTNE KOPIJE in podobne izdelke lahko samostojno in po potrebi pošiljali svojim strankam, ne da bi bili pri tem izpostavljeni velikim stroškom.

Cene so odvisne od naročene količine. Pri nakladi 100 kosov vam izdelamo kompleten CD že za 0,60 EUR + DDV. Za konkretno ponudbo nam izpolnite povpraševanje in pripravili vam bomo ugodno ponudbo.